Anonim
  • Hur/

Hur man tar bort Twitter (och dina hemska tweets)

Oavsett om du vill ta bort en tweet, ett gäng tweets eller permanent ta bort ditt Twitter-konto, så här säger du farväl till dina mer dåliga inlägg.
  • Lance Whitney Ikon Av PCMag Staff och Lance Whitney
  • 16 oktober 2018 12:41 EST
  • 16 oktober 2018
PCMag granskar produkter oberoende, men vi kan tjäna affiliate-provisioner genom att köpa länkar på den här sidan. Villkor.

Twitter är ett helvetet snarkhölje som är befolkat av troll och spambots. Varför skulle någon medvetet spendera tid där? De goda nyheterna är att du inte behöver! I själva verket kan du ta bort hela ditt konto eller rensa upp alla olyckliga ord spy.

Hur tar jag bort mina tweets?

Du har lagt ut en tweet som har kommit tillbaka för att bita dig, eller du är rädd att det kan komma i framtiden (politiker, var uppmärksam!), Så du vill ta bort den.

Om det är en ny tweet eller en tweet kan du enkelt spåra, du kan ta bort den direkt från Twitter. Men hur är det med äldre tweets som kanske inte är så enkla att hitta? Och vad händer om du enkelt och snabbt vill ta bort flera tweets? Inga problem. Med rätt verktyg kan du gå tillbaka i tiden och radera dina mer dåliga råd.

Tweet Deleter hjälper dig till exempel att söka efter eller söka efter äldre tweets efter datum eller nyckelord och ta bort flera tweets i en enda bild. TweetDelete raderar automatiskt alla tweets före ett visst datum.

Att ta bort en äldre tweet ångrar naturligtvis inte alla skadorna. Folk har redan läst och eventuellt reagerat på din tweet. Men du kanske fortfarande vill sparka ut tweeten för permanenthet och eftertiden. Varför låta en dålig tweet dröja? Här är vad du behöver veta.

Visa som: One PageSlides
    • Dela med sig
    • Tweet
    • Stift
    • E-post

    Ta bort en enda Tweet på Twitter.com

    Att ta bort en nyligen tweet är inte svårt. På Twitter.com klickar du på numret som visar volymen av tweets du har lagt ut eller navigerar direkt till din Twitter-profil. Bläddra nedåt på din tweets-sida tills du hittar den tweet som du vill ta bort. Klicka på nedåtpilen bredvid den tweeten och välj alternativet Radera Tweet.
    • Dela med sig
    • Tweet
    • Stift
    • E-post

    Är du säker?

    Twitter frågar om du är säker på att du vill ta bort tweeten. Klicka på Radera. Tweeten går by-bye.
    • Dela med sig
    • Tweet
    • Stift
    • E-post

    Radera en enda Tweet på mobil

    På mobilen är processen ungefär densamma. Klicka på ditt profilfoto längst upp till vänster och tryck på ditt namn för att komma till din profil. Hitta tweeten du vill radera och tryck på den nedåtvända pilen uppe till höger på tweeten. Klicka på Radera Tweet och säg farväl.

    Om du vill ta bort en tweet som du tweetade om från din profil klickar du helt enkelt på knappen om tweet igen och bekräftar att du vill axa den.

    • Dela med sig
    • Tweet
    • Stift
    • E-post

    Radera äldre tweets

    Att bläddra genom din långa historia med tweets för att hitta en äldre att ta bort är tidskrävande. Och även då kan du bara gå tillbaka så långt. Istället kan ett par tredjepartswebbplatser hjälpa dig att hitta och ta bort äldre tweets.
    • Dela med sig
    • Tweet
    • Stift
    • E-post

    Tweet Deleter

    Klicka på knappen Tweet Deleter för att logga in med ditt Twitter-konto. Skriv ditt Twitter-användarnamn och lösenord i Autoriseringsfönstret. Du måste ge Tweetdeleter.com tillåtelse att använda ditt Twitter-konto. Fönstret Auktorisera förklarar vad webbplatsen kan göra om du går vidare. Klicka på knappen Logga in.
    • Dela med sig
    • Tweet
    • Stift
    • E-post

    Hitta de tweets du vill radera

    Webbplatsen visar sedan dina tweets från senaste till tidigaste. Du kan begränsa listan genom att skriva ett nyckelord, välja typ av inlägg (tweets, retweets och / eller svar) och genom att ange start- och slutdatum.
    • Dela med sig
    • Tweet
    • Stift
    • E-post

    Radera tweets

    Välj de tweets du vill ta bort och klicka sedan på knappen Ta bort tweets för att ta bort dem.
    • Dela med sig
    • Tweet
    • Stift
    • E-post

    Radera tweets automatiskt

    Med Tweet Deleter kan du också berätta för webbplatsen att automatiskt ta bort tweets i en viss ålder, ladda upp ett arkiv med dina sista 3.200 tweets eller ta bort alla dina tweets.
    • Dela med sig
    • Tweet
    • Stift
    • E-post

    TweetDelete

    Vill du ha ett sätt att automatiskt ta bort alla tweets som är äldre än ett visst datum? Kolla in TweetDelete. Den enda varning är att webbplatsen bara kan komma åt dina sista 3.200 tweets. Först bör du granska alla tweets före ett visst datum för att se till att du vill ta bort dem alla. Du kan göra detta på Twitter genom att begära ett arkiv med alla dina tweets.

    Klicka på din profilbild på din Twitter-sida och välj "Säkerhet och sekretess." Rulla ner på kontosidan och klicka på knappen för att begära ditt arkiv. Vänta på en länk för att ladda ner ditt arkiv och läs sedan igenom dina äldre tweets.

    Om du fortfarande är säker på att du vill ta bort dina äldre tweets klickar du på knappen för att logga in med Twitter på webbplatsen TweetDelete. Skriv ditt Twitter-användarnamn och lösenord i Autoriseringsfönstret och klicka sedan på knappen för att Auktorisera appen.

    Tillbaka på TweetDelete-webbplatsen, klicka på FAQ-länken för att läsa de finare detaljerna om att använda denna tjänst. Klicka sedan på rullgardinsmenyn för att välja antalet månader du vill att webbplatsen ska gå tillbaka för att ta bort dina tweets. Se till att du vill göra det eftersom du inte kan få tillbaka dem när tweets har tagits bort. Klicka på knappen för att aktivera TweetDelete. Dina äldre tweets är nu historia.

    • Dela med sig
    • Tweet
    • Stift
    • E-post

    Radera ditt Twitter-konto permanent

    Att döda ditt Twitter-jag är faktiskt en mycket enkel process. Och det finns till och med en 30-dagars nådeperiod om du har andra tankar om dina twittercidal tendenser (12 månader om du är verifierad). Du kan bara logga in på ditt konto inom 30 dagar för att återinstallera det, och det kommer att se ut som att ingenting hände. Men om du inte återinställer inom den perioden kommer alla dina data att raderas permanent från Twitter: s servrar. #Erased.

    Du bör också veta att även om ditt konto försvinner några minuter efter att det har raderats påstår företaget att "en del innehåll kan vara synligt på twitter.com i några dagar." Vidare säger Twitter att det inte har någon kontroll över hur dina tweets indexeras av Google och Bing. Så ditt tidigare innehåll kan förbli sökbart genom dessa tjänster. (Det är väldigt svårt att försvinna från internet.)

    Men det är inte omöjligt. Så här säger du farväl till Twitter.

    • Dela med sig
    • Tweet
    • Stift
    • E-post

    Ändra ditt användarnamn och e-postadress

    Innan du börjar ska du veta att om du vill göra ditt användarnamn eller din e-postadress tillgänglig för återanvändning (varje Twitter-konto måste kopplas till en unik e-postadress), ändra dem innan ditt konto raderas permanent. På Twitter.com, klicka på din profilbild längst upp till höger, välj "Inställningar och sekretess" och ändra ditt användarnamn och e-post uppåt. Tänk på att när du ändrar din e-post måste du bekräfta via en e-postlänk som skickas till din nya adress innan ändringen träder i kraft.

    • Dela med sig
    • Tweet
    • Stift
    • E-post

    Ladda ner ditt Twitter-arkiv

    Om du vill bevara dina små, 140-karaktärsmusningar kan du ladda ner ditt Twitter-arkiv innan du tar bort tjänsten. Gå tillbaka till "Inställningar och sekretess" och klicka på Begär ditt arkiv. Twitter kommer att skicka en länk till dig när filen är redo att laddas ner. denna process kan ta upp till några dagar om du var en särskilt produktiv diskant.

    • Dela med sig
    • Tweet
    • Stift
    • E-post

    Inaktivera ditt Twitter-konto

    Gå till Twitter.com och logga in på ditt konto (du kan bara ta bort konton från webben, inte från mobila enheter). Klicka på din profilbild längst upp till höger och välj "Säkerhet och sekretess." Rulla hela vägen till botten och klicka på "Deaktivera mitt konto."

    Twitter kommer att be dig att ange ditt lösenord för att verifiera att du verkligen vill säga adjö. Du gör det, så klicka på det, så är du bra att gå. Om du ångrar beslutet inom 30 dagar, logga bara in med ditt användarnamn och lösenord, så är du återigen fri att tweeta.