Anonim
Hur du tar bort ditt YouTube-konto

Vi förstår. Du vill bli av med YouTube och du vill göra det just nu. Vi är inte här för att bedöma (även om dessa videor från företagspartiet som du laddade upp förmodligen inte hjälpte din karriär någon), vi är bara här för att hjälpa. Det är inte som om du behöver ett YouTube-konto för att titta på videor ändå, så låt oss gå vidare med raderingen av kontot!

Du kan gå på två sätt: ta bort alla dina Google-konton eller ta bort bara ditt YouTube-konto. Men du kanske inte har ett "YouTube-konto" (även känt som en YouTube-kanal). Eftersom YouTube nu ägs av Google behöver nya användare ett Google-konto för att lägga upp videor på YouTube. Användare med ett YouTube-konto från gamla dagar (maj 2009 eller tidigare) har sedan dess blivit ombedda att slå samman sina YouTube- och Google-konton (eller eftersom företaget nu insisterar på att kalla det, ditt Google+ konto, även om du helt undviker den sociala nätverksaspekten från Google). Men kanske vill du döda den YouTube-informationen utan att faktiskt förlora din åtkomst till Gmail, Blogger, Google Kalender, Google Drive och mer. Vi hjälper dig också med det.

GÅ Kärnan på dina konton
Det är möjligt att du vill ta kärnkraftsmetoden. För att göra det går du bara till sidan "Redigera tjänster" i Google-konton. Du kan inte ta bort ditt YouTube-konto ensam här, men du kan klicka på "Stäng konto och ta bort alla tjänster och information som är kopplad till det" för att utplåna hela Google-existensen. Det betyder alla dina videoklipp - och alla dina Gmail-meddelanden, Blogger-inlägg, uppladdade Picasa-bilder, Google+ kommentarer och mer.

Innan du går ner på kärnkraften, stoppa på Google Dashboard. Här kan du se en sammanfattning av varje enskild information som är kopplad till ditt Google-konto. Det finns förmodligen mycket mer än du trodde. Du ser hur många videor du har laddat upp, en länk till dina favoritfilmer (om du markerade några som sådana), till och med din fullständiga visningshistorik. Kanske allt du behöver för sinnesfrid är att surfa på den sista länken och rensa din historia för att undvika diskriminering.

Google, however, forced just about everyone with a YouTube channel and a Google account to associate the two back in 2011. (If you haven' t used your YouTube account since 2011 and want to associate it with a Google+ account, go to Account Settings and click "Link channel with Google+." Now your full>

För att bara ta bort din YouTube-information måste du separera dina konton. På samma sida letar du efter länken som slutar med "koppla bort profil från Google+".

Seriously, it' s forever. Once you click that button you can't get the videos back or recreate that account, the subscriptions to it, or the comments left on it.

Förresten, den här separationen fungerar för att döda ditt Google+ konto men att behålla YouTube också. Separera dem, stäng sedan ditt Google+-konto genom att gå till Kontoinställningar och bläddra till botten av sidan och klicka sedan på "Radera profil och ta bort relaterade Google+-funktioner." Det kommer att hålla din YouTube-kanal vid liv under ditt nya, separata användarnamn. Du kan alltid koppla det till ett annat Google+ konto senare.